Συσκευασία

Προσέχουμε πολύ για να διασφαλίσουμε ότι η συσκευασία μας είναι λειτουργική και ανακυκλώσιμη.

Η στρατηγική της Henkel για πιο βιώσιμες συσκευασίες

Κατά τον σχεδιασμό των συσκευασίων μας, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας με ασφάλεια, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και τα απόβλητά μας.

Οι ειδικοί μας στη συσκευασία εργάζονται συνεχώς σε συσκευασίες με τη χαμηλότερη δυνατή χρήση υλικών και με υλικά για τα οποία υπάρχουν δημόσια συστήματα ανακύκλωσης. Επειδή εξετάζουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, λαμβάνουμε επίσης υπόψη τη διάθεση ή την ανακύκλωση υλικών συσκευασίας. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί μια κυκλική οικονομία για τα πλαστικά, όπως έχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό για το χαρτί, για παράδειγμα.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση της Henkel εδώ: https://www.henkel.com/sustainability/positions/packaging

Η ανακυκλωσιμότητά μας

Τα μπουκάλια του Persil είναι πάντα κατασκευασμένα από μη αναμεμειγμένο πλαστικό. Όταν το περιεχόμενό τους εξαντληθεί στο σπίτι, τα άδεια μπουκάλια μπορούν να τροφοδοτηθούν στη διαδικασία ανακύκλωσης. 

Όλα τα μπουκάλια PE/PET Persil  περιέχουν ένα ορισμένο ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού ή ακόμη και μέχρι 100% ανακυκλωμένου υλικού